IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Gencliginyeri Reklam Alanı

reklam
Dikkat!!!
Duyuru

Eski ismi SÜPERTEKLİF olan firma yeni ismi NAPOLYON ile karşımızda.
Yeni sistemde daha fazla kazanmaya endeksli olan siteden sizlerde yararlanmak isterseniz aşağıdaki davet linki ile üye olarak sizde para kazanmaya başlayabilirsiniz...

Gencliginyeri Duyuru Alanı

Forum ve Kullanımı ile ilgili Bilgiler Başlığımızı Okumak İçin Tıklayınız

Youtube'ye Girmek İsteyen Buyursun İçeriye YouTube

Forum Oyunlarını Oynamak İçin (Arcade) Tıklayınız

Reklam Alanı

Reply to this topicStart new topic
> örgü elbiseler
sendrom
mesaj Jan 30 2009, 20:03:40
İleti #1

Üye Bilgileri  

Forumun Doktoru
Grup Simge

Grup: Moderatör
Açtığı Konu: 241
Teşekkür: 100 *
Nereden: Sadece--->KAYSERİ
Üye No: 6

Son Ziyaret
Tarih: 23.08.2010
Saat: 11:47:39

örgü Elbise Modelleri Modaya Nefes Aldırdı

(IMG:  Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  )

New York Times gazetesi, yılın modaörgü elbiseler için şöyle diyor: “Örgü elbise artık annenizin siz çocukken giydiği sıkıcı kıyafet değil. Giyim dünyasının kraliçesi olarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor.”

Moda ve stil dünyasının yükselen yıldızı yün ve triko örgü elbiseler (kazak elbiseler), bu sezonun temel giyim parçası haline geldi. Sonbaharı sabırla bekledik ve bu kış sezonunun en lezzetli trendi olan örgü elbiselere kavuştuk. Şimdiye kadarki yıllarda mağazalarda tek tük, o da yalnızca kocaman açık yakalı modellerde bulabiliyorduk bu tip yün elbiseleri. Bu kışsa her yerde her modeldeler.

Örgü elbiseleri farklı aksesuarlarla, her çeşit takıyla tamamlamak mümkün. Çorap/tayt ve çizmelerle, bilek botlarıyla nefis duruyorlar. Yüksek topuklu ayakkabılarla da. İşin aslı, topuklu olsun düz olsun her tür ayakkabı, bu elbiselerin altına çok yakışıyor. Çok kısa olanları dar kotlarla da giyilebiliyor üstelik.

Kısacası, geniş yakalıları, vücudu saran modelleri, tek renklileri, desenlileri, robalıları ile örgü elbise modelleri bu kış büyük çeşitlilik sunuyor.

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) Sonia Rykiel'ın bu desenli mini kazak elbisesi nefis

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) BCBG MaxAzria'nın geniş etekli örgü elbise modelinde, orjinal desenler kullanılmış

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) Bu kalın örgüden elbise de Victoria's Secret imzası taşıyor

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) BCBG MaxAzria'nın bu triko örgü elbisesinde kemer kullanılmış

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) Marc by Marc Jacobs sarı tunik triko elbise

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) Victoria's Secret'ın beyaz örgü elbise modeline, fermuar eklenmiş

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) Desenli örgü elbise, Sonia Rykiel'ın renkli modellerinden

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) Quicksilver markalı bu örgü elbise modelinin dar kotun üzerine de çok yakışması mümkün

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) BCBG Max Azria'nın bu triko örgü elbisesi, işyerinde giymek için ideal

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) Bu sezon koleksiyonunda bol bol örme yün kullanan Christopher Kane'den halat örgü bir tunik elbise
Go to the top of the page

+Quote Post
onlineTeşekkür Gösterici
1 Genç üyemiz bu konuya teşekkür etti:

ŃФяЋ εаפŁε
mesaj Jan 30 2009, 20:58:28
İleti #2

Üye Bilgileri  

Doktora
Grup Simge

Grup: Hazırlık
Açtığı Konu: 153
Teşekkür: 330 *
Nereden: BURSA
Üye No: 1,391

Son Ziyaret
Tarih: 27.10.2009
Saat: 19:22:20

Teşekkürler tatlım... Pek severim ben de böyle elbiselerle pantolon kombine etmeyi Hele en baştaki beyazı çok sevdim

+Quote Post
sendrom
mesaj Jan 30 2009, 21:02:47
İleti #3

Üye Bilgileri  

Forumun Doktoru
Grup Simge

Grup: Moderatör
Açtığı Konu: 241
Teşekkür: 100 *
Nereden: Sadece--->KAYSERİ
Üye No: 6

Son Ziyaret
Tarih: 23.08.2010
Saat: 11:47:39

Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  ) ben bunuda beğendim bu elbise biraz kısa gibi ama benim boyumda bu mankenden kısa sanırım bana diz altı olur.... (IMG:  Sende Gençlerin arasına katıl Sende Gör Linkleri  )

+Quote Post
GobVabythably
mesaj Jul 29 2010, 11:47:43
İleti #4

Üye Bilgileri  

Yeni Üye
Grup Simge

Grup: Yeni Üye
Açtığı Konu: 0
Teşekkür: 0 *
Nereden: Denmark
Üye No: 8,519

Son Ziyaret
Tarih: 08.08.2010
Saat: 06:26:35

I have thought and have removed this phrase

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Collapse

> Benzer Konular

Başlık Cevaplar Konuyu Başlatan Okunma Son Cevap
No New Posts elbiselerrr -- ayakkabılarr hepsini bana verin....
4 temmuz 242 10 09 2008 - 22:42:15
Yazan: eti.puff

Basit Görünüm Tarih : 4 09 2010 - 19:14:40
.: Destekleyenler & Desteklediklerimiz :.
Gençlerin Buluşma Noktası | Akabeforum | emekdüğme | Konusurforum | Eğlenceli Araştırmacı Günce | EROL ÇORAPLARI ile KAZAN |
iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması |
Link Değişimi
SİTE EKLE

free counters